FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U promet puštena obnovljena Gundulićeva ulica

ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik MilanBandić pustio je danas u promet obnovljenu Gundulićevu ulicu, u kojojsu s oko 13,9 milijuna kuna gradskog novca, sanirane vodovodne iplinske instalacije s kućnim priključcima, elektroinstalacije i samaprometnica.
ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je danas u promet obnovljenu Gundulićevu ulicu, u kojoj su s oko 13,9 milijuna kuna gradskog novca, sanirane vodovodne i plinske instalacije s kućnim priključcima, elektroinstalacije i sama prometnica.

Radovi u Gundulićevoj počeli su 28. srpnja, a završili su deset dana prije predviđenog roka.

Gradonačelnik Milan Bandić novinarima je izjavio kako je prije četrdeset dana u Gundulićevu prva ušla Vodoopskrba i odvodnja, a iza nje Plinara te Elektra.

"Promijenili su svu infrastrukturu na duljini od kilometar, od Ilice do Botaničkog vrta u roku od četrdeset dana. Zagrebačke ceste su zadnjih tjedan dana radile gornji sloj asfalta, a danas smo dva sata prije roka, a ukupno deset dana prije roka, za promet otvorili Gundulićevu", rekao je Bandić.

Prije svečano otvorenja zagrebački gradonačelnik je u pratnji suradnika i izvođača radova prošao cijelom obnovljenom Gundulićevom ulicom. Budući da je padala kiša uočeno je da se na dva mjesta uz rubnjak skuplja voda na asfaltu, pa je zatraženo da se i taj problem otkloni.

U obnovljenoj Gundulićevoj ucrtana je biciklistička staza te mjesta za parking. Na upit novinara zašto rubnjaci nisu potpuno poravnani Bandić je odgovorio da su takve rubnjake tražili umirovljenici rade lakšeg hodanja.

Nakon otvaranja obnovljene Gundulićeve ulice zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je nogometnom turniru održanom na novouređenom nogometnom igralištu na Kozari putevima.

Ovog ljeta to je zagrebačko naselje dobilo dva dječje igrališta i nogometno igralište, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno oko 150.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙