FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nacionalno vijeće Mladeži HDZ-a

ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Nacionalno vijeće HDZ-ove mladežirazmatralo je na danas aktivnosti u proteklom razdoblju te u idućemrazdoblju do Nove godine, izvijestila je nakon sastanka Nacionalnogvijeća predsjednica Mladeži HDZ-a Margareta Mađerić, te najavilaskorašnje predstavljanje vodiča za buduće studente.
ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Nacionalno vijeće HDZ-ove mladeži razmatralo je na danas aktivnosti u proteklom razdoblju te u idućem razdoblju do Nove godine, izvijestila je nakon sastanka Nacionalnog vijeća predsjednica Mladeži HDZ-a Margareta Mađerić, te najavila skorašnje predstavljanje vodiča za buduće studente.

Vodič će biti tiskan u 100 tisuća primjeraka i bit će podijeljen budućim studentima, a sadržavat će popis svih sveučilišta u Hrvatskoj, pojedinosti o prijamnim ispitima i druge korisne informacije za maturante.

Najavila je i organiziranje tribina s ministrom znanosti prosvjete i sporta Draganom Primorcem i ministricom vanjskih poslova i europskih integracija Kolindom Grabar Kitarović, a predviđeno je i održavanje predavanja za studente u Zagrebu na kojem će gostovati i predsjednik HDZ-a i Vlade, Ivo Sanader.

Predsjednica Mladeži HDZ-a Margareta Mađerić također je istaknula dobru suradnju s mladeži Europske pučke stranke (YEPP) i Demokratske zajednice mladeži Europe (DEMYC), te najavila da će Hrvatska možda već do kraja ove godine biti domaćin okupljanja podmlatka demokršćanskih stranaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙