FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi predsjednik sinjskoga Gradskoga odbora HDZ-a Damir Talaja

SINJ, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Damir Talaja sinoć je izabran zapredsjednika sinjskoga Gradskog odbora HDZ-a, nakon poduže krize ugradskoj organizaciji stranke, koja je potencirana prije gotovo dvamjeseca, neopozivom ostavkom tadašnjega predsjednika Dinka Franchinijai političkog tajnika Marija Arbanasa, koji su se smatrali odgovornimza izgubljene svibanjske lokalne izbore.
SINJ, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Damir Talaja sinoć je izabran za predsjednika sinjskoga Gradskog odbora HDZ-a, nakon poduže krize u gradskoj organizaciji stranke, koja je potencirana prije gotovo dva mjeseca, neopozivom ostavkom tadašnjega predsjednika Dinka Franchinija i političkog tajnika Marija Arbanasa, koji su se smatrali odgovornim za izgubljene svibanjske lokalne izbore.

Talaja je do prošlih lokalnih izbora, na kojima je HDZ nakon punih 15 godina vladavine u Sinju otišao u oporbu, obnašao dužnost pročelnika za gospodarstvo grada i bio jedan od najbližih suradnika bivšega gradonačelnika Mate Jukića.

Politički tajnik Gradskoga odbora stranke nije biran, pa će to biti obavljeno naknadno, rekao je Talaja.

Jedan od čelnika sinjskoga HDZ-a, koji je želio ostati anoniman, izjavio je kako je iz Središnjice i Županijskog odbora stranke došla uputa da svaki član Gradskoga odbora može biti biran za predsjednika osim Mate Jukića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙