FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen Bošnjak osumnjičen za prijetnje veleposlanstvu SAD u BiH

SARAJEVO,11. rujna 2005.(Hina) - Jedna osoba bošnjačke nacionalnostiuhićena je na području Travnika pod sumnjom da je prijetila sigurnostiameričkog veleposlanstva u Bosni i Hercegovini, prenijeli su unedjelju sarajevski dnevni listovi.
SARAJEVO,11. rujna 2005.(Hina) - Jedna osoba bošnjačke nacionalnosti uhićena je na području Travnika pod sumnjom da je prijetila sigurnosti američkog veleposlanstva u Bosni i Hercegovini, prenijeli su u nedjelju sarajevski dnevni listovi.

Iako policija nije objavila identitet uhićenog, "Dnevni avaz" navodi kako je u petak priveden Kenan Devrić te da se on nalazi u pritvoru u Travniku.

Istragu o ovom slučaju odmah je preuzelo državno tužiteljstvo koje nije komentiralo slučaj. Na isti način su postupili policija i veleposlanstvo SAD.

Američko veleposlanstvo u glavnom gradu BiH bilo je dodatno osigurano 29. kolovoza i tada su procurile neslužbene informacije kako policija poduzima ove mjere zbog primljenih prijetnji no to nije nikada sužbeno potvrđeno.

"Avaz" tvrdi kako je uhićeni Dervić američkom veleposlanstvu prijetio šaljući SMS poruke. Okriven je i priveden nakon višednevnog praćenja u kojemu su sudjelovale i obavještajne službe, navodi ovaj list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙