FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Napredak" objavio knjigu o Starom mostu na engleskom jeziku

MOSTAR, , 2. rujna 2005. (Hina) - U nakladi Hrvatskog kulturnog društvaNapredak objavljena je u prijevodu na engleski jezik knjiga "Starimost - s mjesta događaja" Miroslava Landeke.
MOSTAR, , 2. rujna 2005. (Hina) - U nakladi Hrvatskog kulturnog društva Napredak objavljena je u prijevodu na engleski jezik knjiga "Stari most - s mjesta događaja" Miroslava Landeke.

Autor knjige Miroslav Landeka, novinar-dopisnik Slobodne Dalmacije, objasnio je kako je riječ o prijevodu na engleski njegove istoimene knjige objavljene proljetos na hrvatskom jeziku.

"Verzija na engleskom jeziku dopunjena je tematiziranjem nedavnog upisa Starog mosta u UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine i obilježavanjem prve godišnjice svečanog otvorenja Starog mosta potkraj srpnja", kazao je Landeka.

Tom knjigom je sada i na engleskom jeziku dostupno više stotina tekstova, izjava, reportaža i intervjua koji se odnose na obnovu Starog mosta, a koje je autor godinama objavljivao u Slobodnoj Dalmaciji. "Knjiga je kronika obnove Starog mosta", izjavio je Landeka na predstavljanju knjige.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙