FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo Varaždinskih baroknih večeri

ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je izaslanstvo "Varaždinskih baroknih večeri", a VladimirKranjčević, ravnatelj te ugledne glazbene manifestacije izvijestio jePredsjednika o programu priredbe i brojnim popratnim aktivnostimakojima se obilježava 35. obljetnica Festivala, priopćeno je iz UredaPredsjednika.
ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je izaslanstvo "Varaždinskih baroknih večeri", a Vladimir Kranjčević, ravnatelj te ugledne glazbene manifestacije izvijestio je Predsjednika o programu priredbe i brojnim popratnim aktivnostima kojima se obilježava 35. obljetnica Festivala, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Uz tradicionalno bogat glazbeni program održat će se promocija filma "35 godišta Varaždinskih baroknih večeri", predstavit će se album CD-a s izborom djela koja su se mogla čuti tijekom tri i pol desetljeća djelovanja ove priredbe, a u petak, 23. rujna, nakon svečane sjednice Festivalskog vijeća, otvara se i izložba posvećena Lovri pl. Matačiću.

Zvonimir Ribarić, predsjednik Kluba mecena Varaždinskih baroknih večeri predstavio je predsjedniku Mesiću rad toga, u nas jedinstvenog, kluba koji punih deset godina prikuplja sredstva potrebna za financiranje festivalskog programa.

Svečano otvorenje Varaždinskih baroknih večeri ove se godine seli u dvorac Trakošćan gdje je za 17. rujna priređen atraktivan program uz izvođenje Handelove "Glazbe za kraljevski vatromet", stoji u priopćenju..

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙