FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobit Auto-Hrvatske u prvom polugodištu 27,15 milijuna kuna

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Neto dobit tvrtke Auto-Hrvatska uprvom polugodištu iznosila je 27,15 milijuna kuna, što je 32 postoviše nego li dobit ostvarena u istom prošlogodišnjem razdoblju, podacisu iz izvješća o poslovanju te tvrtke objavljeni na Zagrebačkoj burzi.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Neto dobit tvrtke Auto-Hrvatska u prvom polugodištu iznosila je 27,15 milijuna kuna, što je 32 posto više nego li dobit ostvarena u istom prošlogodišnjem razdoblju, podaci su iz izvješća o poslovanju te tvrtke objavljeni na Zagrebačkoj burzi.

Ukupni prihodi tvrtke u promatranom razdoblju porasli su u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine za 23 posto, na 336,96 milijuna kuna, dok su ukupni rashodi istovremeno porasli za 22 posto, na 309,56 milijuna kuna.

Od prodaje u zemlji Auto-Hrvatska je u prvom polugodištu ove godine ostvarila 311,02 milijuna kuna prihoda, a od prodaje u inozemstvu 5,12 milijuna kuna.

Kod rashoda najveći dio se odnosi na materijalne i troškove prodane robe (274,02 milijuna kuna), dok su troškovi osoblja u prvom polugodištu iznosili 17,03 milijuna kuna.

Kao matica i osnivač, Auto-Hrvatska upravlja sistemom trgovačkih društava u potpunom vlasništvu pod zajedničkim nazivom Poslovna grupa Auto Hrvatska, putem kojih obavlja trgovačku djelatnost specijalizirane prodaje vozila, dijelova, guma, alata i servisne opreme, te organizira i obavlja servisnu djelatnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙