FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Franck poslovao s neto dobiti od 32,89 milijuna kuna

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Proizvođač prehrambenih proizvodaFranck d.d. u prvom je polugodištu ove godine poslovao s neto dobitiod 32,89 milijuna kuna, što je 5,9 posto viša dobit nego u istomrazdoblju lani, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke koje prenosiZagrebačka burza.
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Proizvođač prehrambenih proizvoda Franck d.d. u prvom je polugodištu ove godine poslovao s neto dobiti od 32,89 milijuna kuna, što je 5,9 posto viša dobit nego u istom razdoblju lani, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

Ostvarena dobit je u skladu s planiranom, a i zarada po dionici kreće se u planiranim okvirima, navodi Uprava Francka u pojašnjenju i komentaru poslovnih rezultata.

Uprava tvrtke navodi i kako su rezultati poslovanja, pa tako i prihodi i troškovi ostvareni u okviru planiranih.

Ukupni su prihodi Francka u prvih šest mjeseci ove godine iznosili 236,49 milijuna kuna i bili su tri posto niži nego u istom lanjskom razdoblju.

Pritom su prihodi od prodaje u zemlji ostvareni u iznosu od 206,7 milijuna kuna, i smanjeni su za 1,5 posto, a niži su i prihodi od prodaje u inozemstvu, za 14,3 posto, i u prvom su polugodištu iznosili 21,57 milijuna kuna.

Ukupni rashodi tvrtke u prvom polugodištu iznosili su 195,76 milijuna kuna, što je 4,3 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju.

(Hina) xtp ybn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙