FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: prijavljeno samo trganje brisača i okvira registracijske pločice na autobusu iz SiCG

RIJEKA,22. kolovoza 2005.(Hina) - Glasnogovornica Policijske upraveprimorsko-goranske Mirjana Kulaš izvijestila je danas da je jediniprijavljeni slučaj napada na autobus srpsko-crnogorskihregistracijskih oznaka vezan uz trganje jednog brisača s tog autobusai plastičnog okvira registracijske pločice u subotu navečer u središtuRijeke.
RIJEKA,22. kolovoza 2005.(Hina) - Glasnogovornica Policijske uprave primorsko-goranske Mirjana Kulaš izvijestila je danas da je jedini prijavljeni slučaj napada na autobus srpsko-crnogorskih registracijskih oznaka vezan uz trganje jednog brisača s tog autobusa i plastičnog okvira registracijske pločice u subotu navečer u središtu Rijeke.

Kulaš je to izjavila zamoljena da komentira pisanje medija iz SiCG da je u Rijeci kamenovan autobus tvrtke "Lasta" te da su kasnije na odmorištu u Ravnoj Gori u isti autobus ušli mladići predstavivši se kao "ustaše iz Splita, verbalno vrijeđajući putnike i trgajući im naočale s lica".

Glasnogovornica Kulaš rekla je da o tim navodima policija nema saznanja.

Navela je da su u subotu u 22,30 sati navijači "Torcide", koji su se vraćali s nogometne utakmice u Puli, u Rijeci narušavali javni red i mir ispred zalogajnice "McDonalds". Jedan od navijača tom je prigodom ispalio hitac iz plinskog pištolja.

Narušavanje reda nastavili su u obližnjoj ulici rušivši stolice ispred ugostiteljskih objekata. Dvojica iz skupine na semaforu su uočili autobus tvrtke "Lasta" iz SiCG na redovnoj liniji Pula-Beograd. S autobusa su strgali jedan brisač i plastični okvir registracijske pločice, nakon čega su se odvezli u kombiju splitskih registracijskih oznaka, navela je Kulaš.

Drugi prijavljeni slučaj bio je iste večeri na odmorištu Tifon u Ravnoj Gori, odakle je desetak pripadnika "Torcide" pobjeglo ne plativši naručeno piće i sendviče.

Kulaš je rekla da se u suradnji s drugim policijskim upravama utvrđuje njihov identitet te da je dio njih već prepoznat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙