FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kup UEFA: kamenovan autobus sa igračima Širokog

MOSTAR, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Nogometaš Širokoga Brijega BorisPandža i član uprave Zoran Bilać ozlijeđeni su u kamenovanju njihovaautobusa kasno sinoć u središtu Podgorice nakon susreta togabosanskohercegovačkog kluba u kupu UEFA protiv momčadi Zete izGolubovaca, potvrdili su u upravi kluba.
MOSTAR, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Nogometaš Širokoga Brijega Boris Pandža i član uprave Zoran Bilać ozlijeđeni su u kamenovanju njihova autobusa kasno sinoć u središtu Podgorice nakon susreta toga bosanskohercegovačkog kluba u kupu UEFA protiv momčadi Zete iz Golubovaca, potvrdili su u upravi kluba.

Zbog toga izgreda igrači i predstavnici uprave tek su se danas vratili u Široki Brijeg.

Teže povrede na licu od komadića stakla zadobio je ekonom Nogometnog kluba Široki Brijeg Zoran Bilać dok, je igrač Boris Pandža prošao s manjim posjekotinama. Njima je u podgoričkoj hitnoj pomoći ukazana liječnička pomoć.

Izgred se dogodio oko 23.00 sati nedaleko hotela 'Crna Gora' u središtu Podgorice. Kod jednoga od semafora na autobus je bačeno više kamenica nakon čega je policija spriječila teži izgred privodeći nekolicinu izgrednika. Na autobusu Nogometnog kluba Široki Brijeg su polupana tri vjetrobranska stakla.

Predstavnici gradskih vlasti Podgorice i Crne Gore te uprava Nogometnog kluba Zete iz Golubovaca su se nakon izgreda ispričali širokobriježanima, a na njihovo inzistiranje igrači i predstavnici uprave Širokog Brijega vratili su se u hotel i tamo prespavali.

Tijekom sinoćnjeg nogometnog susreta na stadionu u Podgorici težu ozljedu zadobio je Božo Marušić, jedan od malobrojnih navijača Širokog Brijega. Njega je u lice u ograđenome navijačkome prostoru pogodila željezna šipka nakon čega je odveden na hitnu pomoć.

Nogometaši Širokog Brijega su u prvome susretu drugoga pretkola Kupa UEFA-a sa 1:0 pobijedili momčad Zete iz Golubovaca koja je zbog nelicenciranog stadiona morala biti domaćin u Podgorici. Jedini zgoditak postigao je hrvatski nogometaš Hrvoje Erceg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙