FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći blizu Siska poginuo vozač Mazde 323

ZAGREB/SISAK, 25. srpnja 2005. (Hina) - Na sisačkoj obilaznici kodmjesta Topolovca u sudaru osobnog automobila i cisterne danas okodeset sati poginuo je vozač mazde 323 Drago Šalić, doznaje se odsisačko-moslavačke Policijske uprave.
ZAGREB/SISAK, 25. srpnja 2005. (Hina) - Na sisačkoj obilaznici kod mjesta Topolovca u sudaru osobnog automobila i cisterne danas oko deset sati poginuo je vozač mazde 323 Drago Šalić, doznaje se od sisačko-moslavačke Policijske uprave.

Po riječima voditeljice Operativno-komunikacijskog centra sisačko-moslavačke Policijske uprave Natalije Mezak Dolenčić, 46-godišnji Drago Šalić, koji je upravljao mazdom 323 sisačkih registarskih oznaka, prešao je na suprotni trak i izravno se sudario s cisternom zagrebačkih registarskih oznaka.

Iz cisterne je u sudaru istekla manja količina dizelskoga goriva. Budući da je riječ o vrlo maloj količini, ne može se govoriti o ekološkom izgredu, rekla je.

Poginuli vozač prevezen je u sisačku Opću bolnicu.

Između Topolovca i Novog Sela, jugoistočno od Siska, promet je prekinut, a policija preusmjerava vozila na okolne ceste.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙