FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trakošćan: Počela Škola medijske kulture

TRAKOŠĆAN, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Škola medijske kulture, uorganizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Hrvatskogafilmskog saveza (HFZ), počela je danas u Trakošćanu, izvijestio jeHFZ.
TRAKOŠĆAN, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Škola medijske kulture, u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Hrvatskoga filmskog saveza (HFZ), počela je danas u Trakošćanu, izvijestio je HFZ.

Više od stotinu polaznika uključeno je u prvi i drugi stupanj seminara medijske kulture za osnovne i srednje škole te u polazne video-radionice za dokumentarni, igrani i animirani film i za tv-reportažu.

U sklopu Škole ove se godine održavaju i specijalizirane video-radionice za kameru i snimanje, za montažu i filmski scenarij. Glavni pokrovitelj ovogodišnje škole je PowerCom 2000, a medijski je pokrovitelj redakcija Školskih novina.

Na prvoj filmskoj projekciji za polaznike Sedme škole medijske kulture bit će prikazan ovogodišnji pobjednik Pule - film "Što je Iva snimila 21. listopada 2003.", redatelja Tomislava Radića s kojim će nakon projekcije, o njegovom filmskom opusu i prikazanom filmu, razgovarati hrvatski filmolog Ante Peterlić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙