FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australska škola: Djeca ušutkana ljepljivim trakama

SYDNEY, 26. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Australsko ministarstvoobrazovanja istražuje tvrdnje da je glasnim učenicima u jednojkatoličkoj školi u Wollongongu, oko 80 kilometara južno od Sydneya,djelatnik škole usta zalijepio ljepljivom trakom, jer više nije mogaopodnositi buku.
SYDNEY, 26. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Australsko ministarstvo obrazovanja istražuje tvrdnje da je glasnim učenicima u jednoj katoličkoj školi u Wollongongu, oko 80 kilometara južno od Sydneya, djelatnik škole usta zalijepio ljepljivom trakom, jer više nije mogao podnositi buku.

Naime, djeca su imala probu zbog skorašnjeg koncerta no buka je silno smetala jednom dobrovoljcu koji radi za školu. Kako na njegove molbe da se stišaju nije bilo nikakvog odgovora, ljutito je izrezao 20 ljepljivih traka i rekao učenicima da ih stave na usta.

Policija je pokrenula istragu nakon dojave roditelja jednog "ušutkanog" djeteta, no nije izgledno da će se išta drugo poduzeti.

Katolički ured za obrazovanje u državi Novi Južni Wales (NSW) provodi svoju zasebnu istragu, kazao je ministar obrazovanja NSW-a Carmel Tebbutt.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙