FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Norvežani pomažu obnovu škole u Golubiću kod Knina

ŠIBENIK, 10. kolovoza 2005. (Hina) - U Golubiću kod Knina danas jeslužbeno počela obnova u ratu oštećene zgrade područne osnovne škole, a obnovu će s tri milijuna kuna zajednički financirati humanitarnaudruga " Norveška narodna pomoć" ("Norwegian People's Aid "- NPA),koja je registrirana u Hrvatskoj, i Šibensko-kninska županija.
ŠIBENIK, 10. kolovoza 2005. (Hina) - U Golubiću kod Knina danas je službeno počela obnova u ratu oštećene zgrade područne osnovne škole, a obnovu će s tri milijuna kuna zajednički financirati humanitarna udruga " Norveška narodna pomoć" ("Norwegian People's Aid "- NPA), koja je registrirana u Hrvatskoj, i Šibensko-kninska županija.

Radovi su povjereni zanatskoj udruzi "Gradina" iz Drniša, a trebali bi biti završeni u prvoj polovici studenoga.

U obnovljenoj školskoj zgradi nastavu će od početka drugog polugodišta pohađati oko 120 osnovaca iz Golubića, od prvog do četvrtog razreda.

Potpisivanju ugovora između predstavnika drniške "Gradine" i Ureda NPA u Hrvatskoj danas je u Golubiću nazočan bio i šibensko-kninski župan Duje Stančić.

Istaknuo je kako je za stanovnika Golubića izuzetno važno da će im djeca pohađati školu u svom mjestu, a ne u petnaestak kilometara udaljenom Kninu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙