FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od nove školske godine i novi CD "Učilica"

ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Početkom školske godine 2005./2006.izaći će četvrto izdanje računalnog programa za učenje i provjeruznanja osnovnoškolaca CD "Učilica", napravljenog u skladu s planom iprogramom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Početkom školske godine 2005./2006. izaći će četvrto izdanje računalnog programa za učenje i provjeru znanja osnovnoškolaca CD "Učilica", napravljenog u skladu s planom i programom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

U odnosu na prijašnja tri izdanja, nova CD Učilica sadržajno će biti kvalitetnija i grafički razigranija jer je u cijelosti napravljena u trodimenzionalnoj (3D) animaciji, ističe se u priopćenju autora CD-a tvrtke Markot.tel.

Novi CD Učilica sadrži više od 35 tisuća pitanja iz obveznog školskog gradiva, a sastavili su ih učitelji i nastavnici osnovnih škola. Program sadrži pitanja za svaki od osam razreda.

Jedna od dodatnih tematskih cjelina odnosit će se na područje emocionalne inteligencije gdje se obrađuju osobine važne za uspjeh pojedinca poput empatije, izražavanja osjećaja, prilagodljivosti itd, dok će u poglavlju Kuća zdravlja učenici, posjećujući pojedine ordinacije, moži saznati mnoge važne informacije o zdravom načinu života.

Novi CD će sadržavati i interdisciplinarne ispite iz srodnih predmeta, a posebno će se obrađivati i religijska kultura, etnografske karakteristike Hrvatske te upoznavanje s njezinim teritorijelnim ustrojem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙