FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stjuard ostavio lažnu prijeteću poruku u beogradskoj zračnoj luci

BEOGRAD,17. kolovoza(Hina) - Stjuard Marko Vasiljević (22), zaposlen ubeogradskoj zračnoj luci, u utorak ujutro je u jednoj od čekaonica uzračnoj luci ostavio prijeteću poruku s potpisom "Al Qaeda", koja jeizazavala uzbunu među zaposlenima, piše beogradski dnevnik "Blic" odsrijede.
BEOGRAD,17. kolovoza(Hina) - Stjuard Marko Vasiljević (22), zaposlen u beogradskoj zračnoj luci, u utorak ujutro je u jednoj od čekaonica u zračnoj luci ostavio prijeteću poruku s potpisom "Al Qaeda", koja je izazavala uzbunu među zaposlenima, piše beogradski dnevnik "Blic" od srijede.

O poruci, koja je napisana na vrlo lošem engleskom jeziku, odmah je obaviještena i policija, a ubrzo se ustanovilo da je poruka otisnuta na printeru koji se nalazi na jednom od ulaza Aerodroma "Beograd", nakon čega je Vasiljević priznao da ju je on ostavio kako bi se "samo našalio".

"Šaljivac" u poruci nije ništa tražio ni od uprave zračne luke, niti od vlasti, već je samo, kako piše "Blic", obavijestio da su "oni, sljedbenici na čelu s Bin Ladenom, tu" i da je "Alah svemoćan". Poruku je, inače, umjesto s "Al Qaeda" potpisao s "Al Caida".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙