FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Medojević: Đukanović doveo Crnu Goru u ponižavajući položaj

BEOGRAD,28. srpnja 2005.(Hina) - Crnogorski premijer Milo Đukanović,pristajući na isplatu ratne štete za uništeni stočni fond u Konavlima,postupio je krajnje nedržavnički, a Crnu Goru je doveo u ponižavajućipoložaj, izjavio je za beogradski dnevnik "Glas javnosti" od četvrtkaNebojša Medojević, izvršni direktor crnogorske nevladine udruge Grupeza promjene.
BEOGRAD,28. srpnja 2005.(Hina) - Crnogorski premijer Milo Đukanović, pristajući na isplatu ratne štete za uništeni stočni fond u Konavlima, postupio je krajnje nedržavnički, a Crnu Goru je doveo u ponižavajući položaj, izjavio je za beogradski dnevnik "Glas javnosti" od četvrtka Nebojša Medojević, izvršni direktor crnogorske nevladine udruge Grupe za promjene.

"Nije ovo prvi put da on (Đukanović) hoće pokazati kako su mu Hrvati oprostili činjenicu da je 90-ih godina bio predvodnik vala velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori i da je upravo on bio na čelu postrojba koje su išle na Konavle i Dubrovnik", rekao je Medojević, dodajući kako misli da su Hrvati "više u ironiji nego ozbiljno počeli tražiti sve i svašta".

"Čini mi se da Hrvati crnogorskog premijera promatraju kao primitivnoga balkanskog apsolutista u namjeri da ga što više izvrgnu ruglu", istaknuo je Medojević i zaključio da dogovorenom isplatom ratne štete za uništeni konavoski stočni fond ne može biti nikakvih posljedica za Srbiju i Crnu Goru jer je to pravno ništavna naknada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙