FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Monika Leskovar i Richard Joo zajedno u Dubrovniku

DUBROVNIK, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Violončelistica Monika Leskovari pijanist Richard Joo u Atriju Kneževa dvora u Dubrovniku nastupitiće 18. kolovoza, najavljeno je danas na konferenciji za novinare uDubrovniku.
DUBROVNIK, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Violončelistica Monika Leskovar i pijanist Richard Joo u Atriju Kneževa dvora u Dubrovniku nastupiti će 18. kolovoza, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Dubrovniku.

Ravnatelj glazbenog dijela programa Dubrovačkih ljetnih igara Neven Frangeš objasnio je kako je došlo do suradnje Monike Leskovar i Richarda Jooa.

"Na poticaj Igara nastao je ovaj duo između Monike i vrsnog pijanista Richarda Jooa. On je također prošao puno svjetskih pozornica i nastupao s mnogim znamenitim umjetnicima. Učinilo nam se da bi takav duo mogao biti nešto posebno. Tako je na kraju i ispalo", objasnio je Frangeš.

Na konferenciji za novinare bili su i redatelj Matko Raguž, ravnatelj dramskog programa Splitskog ljeta Evis Bošnjak i glumci koji će, u sklopu suradnje Dubrovačkih ljetnih igara i Splitskog ljeta, večeras na Lovrijencu nastupiti s predstavom Antigona, kraljica u Tebi.

Bošnjak je, uz ostalo, izrazio nadu da će ta dva festivala, oba starija od 50 godina, "negdje u svoju tradiciju utkati i to da svaku godinu razmijene bar po jednu predstavu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙