FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Hrvatska - za utorak, 16. kolovoza

ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 16. kolovoza.
ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 16. kolovoza.

PULA - Proslavljena rock legenda, pjevač Joe Cocker, održat će u pulskoj Areni koncert (21 sat), koji se gotovo u dan poklapa s 36. godišnjicom njegovog nastupa na povijesnom 'love&free' Woodstock festivalu, održanom 17. kolovoza 1969. Pulski koncert Cocker održava u sklopu svoje svjetske turneje, na kojoj promovira novi studijski album velikih hitova "Heart and Soul". Cocker je u Pulu stigao dan prije koncerta (15. kolovoza).

DUBROVNIK - Ravnateljstvo Dubrovačkih ljetnih igara na konferenciji za novinare predstavit će violončelisticu Moniku Leskovar, koja će zajedno s pijanistom Richardom Jooaom, 18. kolovoza, nastupiti u Dubrovniku. Također će biti predstavljeni gosti sa Splitskog ljeta, koji će 16. kolovoza održati predstavu "Antigona, kraljica u Tebi", redatelja Matka Raguža (11 sati, klub Revelin).

DUBROVNIK - Dubrovački Državni arhiv i zagrebačka izdavačka kuća "Erasmus naklada" priređuju predstavljanje Knjige o "Dubrovniku" 1849.-1852. autorice Katje Bakije. Riječ je o monografskoj studiji o prvom časopisu ("Dubrovnik"), koji je u tom gradu izlazio na hrvatskom jeziku (20,30 sati, Palača Sponza).

Dežurni urednici:

prije podne: Marko Curać

poslije podne: Milka Ćurković

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙