FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaključen Projekt "Poduzetništvo ciljnih skupina" za 2005. godinu

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva (MINGORP) zaključilo je zadnjeg dana srpnja projekt'Poduzetništvo ciljnih skupina' za 2005., na koji je pristiglo 657zahtjeva poduzetnika, priopćeno je iz MINGORP-a.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) zaključilo je zadnjeg dana srpnja projekt 'Poduzetništvo ciljnih skupina' za 2005., na koji je pristiglo 657 zahtjeva poduzetnika, priopćeno je iz MINGORP-a.

Riječ je o projektu kojim se poduzetnicima odobravaju bespovratne potpore za izradu poslovnog plana, nabavu informatičke opreme i poslovnog softwarea, bankarske usluge za obradu kredita po projektu 'Lokalni projekti razvoja-poduzetnik' te ishođenje dokumentacije potrebne za podnošenje zahtjeva za kredit po projektu 'Lokalni projekti razvoja - poduzetnik'.

Maksimalni iznos pojedinačne potpore je 50 tisuća kuna, a za realizaciju projekta u proračunu su rezervirana ukupno četiri milijuna kuna.

Program je namijenjen poduzetnicima čija je djelatnost registrirana kao obrt, trgovačko društvo, zadruga ili ustanova, koji pozitivno posluju, a pripadaju jednoj od ciljnih skupina: branitelji, mladi, žene, početnici, gospodarski subjekti koji su registrirani do 12 mjeseci prije objave javnog poziva, Top studenti - dobitnici stipendije Top student - top stipendija te osobe s invaliditetom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙