FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HTZ: na sajmu autobusera u Koelnu i 30 izlagača iz RH

ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Među 1.300 izlagača koji će od 2. do4. kolovoza nastupati na 31. sajmu autobusera "RDA Workshop" u Koelnubit će i 30 izlagača iz Hrvatske, a među ostalim, tijekom tog sajmaposjetiteljima će biti predstavljen i poseban film o autocestama uHrvatskoj, s naglaskom na novoizgrađenim dionicama, izvijestili sudanas iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).
ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Među 1.300 izlagača koji će od 2. do 4. kolovoza nastupati na 31. sajmu autobusera "RDA Workshop" u Koelnu bit će i 30 izlagača iz Hrvatske, a među ostalim, tijekom tog sajma posjetiteljima će biti predstavljen i poseban film o autocestama u Hrvatskoj, s naglaskom na novoizgrađenim dionicama, izvijestili su danas iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

HTZ će na tom sajmu predstaviti turističku ponudu Hrvatske, a na posebnoj konferenciji za novinare prvog dana sajma bit će najavljeno i održavanje skupštine RDA (međunarodne federacije turističkih autobusnih prijevoznika), koja će se iduće godine održati u Zadru.

Kako najavljuju iz HTZ-a, na samom otvaranju sajma, 2. kolovoza, trebao bi sudjelovati i državni tajnik za turizam u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka Zdenko Mičić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙