FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Saboru HTZ-a dodijeljene turističke nagrade i priznanja

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Na Saboru Hrvatske turističkezajednice (HTZ) danas su dodijeljene četiri godišnje hrvatsketurističke nagrade "Anton Štifanić" za 2004., te 10 nagrada ipriznanja u akciji HTZ-a "Volim Hrvatsku" za najbolje dječje učeničkelikovne i literarne radove, tri za najbolju fotografiju onečišćenja i priznanja za Najdomaćina predsezone 2005. gradu Vodice.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Na Saboru Hrvatske turističke zajednice (HTZ) danas su dodijeljene četiri godišnje hrvatske turističke nagrade "Anton Štifanić" za 2004., te 10 nagrada i priznanja u akciji HTZ-a "Volim Hrvatsku" za najbolje dječje učeničke likovne i literarne radove, tri za najbolju fotografiju onečišćenja i priznanja za Najdomaćina predsezone 2005. gradu Vodice.

Nagradu "Anton Štifanić" za životno djelo dobio je Branko Jakopović, dugogodišnji hotelsko-turistički djelatnik iz Zagreba, i to za zasluge u prepoznatljivosti zagrebačkog hotelijerstva i razvoj udruge hotelijera.

U kategoriji ustanove tu su nagradu dobili Klesarska škola iz Pučišća na Braču te strukovna škola Eugen Kumičić iz Rovinja, dok je u kategoriji skupine nagrada pripala Udruzi Kastafsko kulturno ljeto.

Pojedinačne nagrade za najbolje likovne radove u akciji "Volim Hrvatsku" dobila su djeca iz dječjih vrtića "Ciciban" iz Šibenika, "Cipelići" iz Pule te "Smješak" iz Koprivnice, dok je posebno priznanje dobio vrtić "Petrinjčica" iz Petrinje.

Za najbolje likovne radove u osnovnim školama nagrade su dobile škole "Petar Krešimir IV." iz Šibenika, IV. osnovna škola iz Bjelovara te "Đuro Ester", dok su nabolje literarne radove imale škole "Juraj Dalmatinac" iz Paga, "Ivan Goran Kovačić" iz Delnica i osnovna škola iz Murskog Središća.

Najboljom forografijom onečišćenja proglašena je fotografija Snežane Taljat Milojević iz Pule, dok je druga odnosno treća nagrada pripala Marinku Šariću iz Osijeka i Nenadu Slunjskom iz Varaždina.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙