FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska među 7 svjetskih top-destinacija po magazinu "In Style"

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Američki modni magazin "In Style" usvom je najnovijem broju Hrvatsku uvrstio među sedam svjetskih topdestinacija ("Seven Great Global Getaways"), u koje se preporučaputovanje zbog prirodnih ljepota, čistog mora i povijesno-kulturnognaslijeđa, izvijestila je voditeljica predstavništva Hrvatsketurističke zajednice (HTZ) u New Yorku Nena Komarica.
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Američki modni magazin "In Style" u svom je najnovijem broju Hrvatsku uvrstio među sedam svjetskih top destinacija ("Seven Great Global Getaways"), u koje se preporuča putovanje zbog prirodnih ljepota, čistog mora i povijesno-kulturnog naslijeđa, izvijestila je voditeljica predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u New Yorku Nena Komarica.

Magazin "In Style", koji izlazi u mjesečnoj nakladi od 1,6 milijuna primjeraka, u članku "Dalmatinska obala, Hrvatska" čitateljima navodi razloge zbog kojih je dobro putovati u Hrvatsku, poput netaknute obale s tisuću otoka, jednim od najčišćih mora na svijetu, idealnim za krstarenje i slično.

Navodi se i da se u Hrvatskoj osim prirodnih ljepota mogu vidjeti i različiti stilovi u arhitekturi, pri čemu autor posebno preporuča posjet Dubrovniku kao 'kulturnom središtu zemlje', Trogiru, koji je građen, kako piše, po uzoru na Veneciju te otok Hvar.

Uz članak o Hrvatskoj objavljene su i fotografije Hvara, Toma Cruisea i Stevena Spielberga, za koje se navodi da su na kružnom putovanju u Hrvatskoj bili na jahtama koje je moguće iznajmiti.

Osim Hrvatske magazin preporuča još Keniju, Južnu Afriku, London, grčki otok Santorini te tri američke destinacije Aspen, Napa Valley i Nantucket.

O Hrvatskoj i njenim turističkim potencijalima dosta se u zadnjih mjesec-dva pisalo i u njemačkim magazinima.

O Istri i Kvarneru reportažu donosi lipanjski broj njemačkog "Cosmopolitana", u kojem autorica ta hrvatska područja opisuje kao 'jednu novu Italija - samo cjenovno povoljniju'. Naklada toga broja Cosmopolitana je 459 tisuća primjeraka.

Reportaže o Hrvatskoj objavljene su i u magazinu "Der Feinschmecker", koji izlazi u nakladi od 143 tisuće primjeraka, te u časopisu "Abenteuer&Reisen", koji se tiska u nakladi od 120 tisuća primjeraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙