FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poziv nakladnicima za izložbu "Book Art International"

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Nacionalna i sveučilišna knjižnicapozvala je nakladnike da dostave knjige za izložbu "Book ArtInternational" koja će se održati u sklopu Međunarodnoga sajma knjigau Frankfurtu, od 19. do 23. listopada, kao i za leipzišku izložbu"Best Designed Books From All Over The World", 2006.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Nacionalna i sveučilišna knjižnica pozvala je nakladnike da dostave knjige za izložbu "Book Art International" koja će se održati u sklopu Međunarodnoga sajma knjiga u Frankfurtu, od 19. do 23. listopada, kao i za leipzišku izložbu "Best Designed Books From All Over The World", 2006.

Zaklada "Stiftung Buchkunst" iz Frankfurta na Majni i ove je godine povjerila Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici (NSK) organizaciju sudjelovanja hrvatske selekcije knjiga na spomenutim izložbama.

Izložbe predstavljaju godišnje produkcije knjiga svrstanih u sedam skupina - lijepa književnost, knjige iz područja znanosti, monografije o umjetnosti i umjetnicima i fotomonografije, knjige za djecu i mladež, školske knjige, bibliofilska i reprint izdanja te katalozi.

Odabir knjiga, objavljenih od 23. kolovoza prošle do 20. kolovoza ove godine, a koje nakladnici trebaju poslati do 20. kolovoza na adresu NSK-a, obavit će Marcel Bačić, Josip Bratulić, Luka Gusić, Tonko Maroević i Radovan Radovinović.

Prihvaćene i izložene knjige u Frankfurtu postaju dio fonda German Book and Type Museum, koji je dio njemačke Nacionalne knjižnice, izvijestio je Odsjek za odnose s javnošću NSK-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙