FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pupovac: SDSS nije raspravljao o proslavi "Oluje"

ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Potpredsjednik SDSS-a i saborskizastupnik Milorad Pupovac izjavio je danas kako Klub zastupnika SDSS-anije raspravljao o proslavi 10. obljetnice "Oluje", a današnjibeogradski tisak prenosi pak izjavu zastupnika Ratka Gajice da"SDSS-ovi zastupnici neće sudjelovati u proslavi 'Oluje'".
ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Potpredsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac izjavio je danas kako Klub zastupnika SDSS-a nije raspravljao o proslavi 10. obljetnice "Oluje", a današnji beogradski tisak prenosi pak izjavu zastupnika Ratka Gajice da "SDSS-ovi zastupnici neće sudjelovati u proslavi 'Oluje'".

"Svatko će od zastupnika samostalno odlučiti hoće li ići na proslavu", rekao je Pupovac za Hinu, komentirajući izjavu Ratka Gajice za "Večernje novosti" da "službeni predstavnici Srba u Hrvatskoj, saborski zastupnici SDSS-a, neće sudjelovati u proslavi 10. obljetnice 'Oluje' u Kninu".

"Osobno još nisam odlučio hoću li ići u Knin", rekao je Pupovac.

Dodao je kako su poziv za proslavu u Kninu dobili svi saborski zastupnici, pa tako i trojica SDSS-ovaca.

"Večernje novosti" prenose izjavu zastupnika Gajice koji tvrdi da je proslava u Kninu organizirana tako da na njoj za Srbe nema mjesta. "Prošle godine bio sam prisutan, u želji da se uvaže sve žrtve i sva stradanja u 'Oluji'. Ove godine neću biti u Kninu, jer pripreme proslave ne idu u smjeru uvažavanja žrtava među Srbima", kazao je Gajica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙