FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Angela Merkel mijenja izgled

BERLIN, 29. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Često osuđivana zbogzapostavljanja svog izgleda, Angela Merkel koja bi mogla postati prvakancelarka u povijesti Njemačke nakon prijevremenih izbora zakazanihza 18. rujna, već dvije godine pokušava poboljšati svoj izgled, a utome joj pomažu i stručnjaci.
BERLIN, 29. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Često osuđivana zbog zapostavljanja svog izgleda, Angela Merkel koja bi mogla postati prva kancelarka u povijesti Njemačke nakon prijevremenih izbora zakazanih za 18. rujna, već dvije godine pokušava poboljšati svoj izgled, a u tome joj pomažu i stručnjaci.

Nijemci su njezin nemarni izgled pripisivali i tome što je podrijetlom iz nekadašnje Istočne Njemačke gdje se, prema općem mišljenju, nije poklanjala velika pažnja vanjskom izgledu.

Upravo zbog toga njemački mediji veliku pažnju posvećuju svakoj novoj frizuri ili novoj haljini Angele Merkel (51) koja se u posljednje vrijeme više u javnosti ne pojavljuje bez šminke.

Politolog Luthar Probst, sa sveučilišta u Bremenu, smara da je Angela Merkel dugo vremena zapostavljala svoj izgled, ali da mu sada, što se više približavaju izbori, posvećuje veću pažnju.

Njemački mediji Angeli Merkel već tri godine predbacuju nedostatak elegancije.

Merkel je svoj vanjski izgled prepustila u ruke berlinske stilistice Anne von Griesheim a u posljednje je vrijeme za to dobila i pohvale njemačkih medija.

Osim odjeće, Merkel je promijenila i frizuru, a za pohvale novoj mekšoj i svijetlijoj frizuri zaslužan je berlinski frizer Udo Walz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙