FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Francuzi zadovoljni svojim izgledom

PARIZ, 25. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Francuzi smatraju da su zgodniljudi, pokazali su rezultati najnovijeg ispitivanja javnoga mnijenjaobjavljeni ovaj tjedan.
PARIZ, 25. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Francuzi smatraju da su zgodni ljudi, pokazali su rezultati najnovijeg ispitivanja javnoga mnijenja objavljeni ovaj tjedan.

Osam od deset Francuza provjerava svoj izgled u ogledalu najmanje jednom dnevno i kažu da im se sviđa ono što vide, pokazali su rezultati ispitivanja javnog mišljenja koje je provela agencija BVA.

Muškarci su izgleda sobom zadovoljniji od žena. Naime, njih čak 88 posto tvrdi da im se sviđa vlastiti izgled, dok to misli 73 posto Francuskinja.

Iako je većina žena zadovoljna svojim izgledom, samo ih se jedan posto smatra lijepima, a svega 11 posto kaže da se osjeća ženstveno, pokazali su rezultati ispitivanja provedeni na 954 osoba.

Unatoč općenitom zadovoljstvu svojim odrazom u zrcalu, oko 42 posto ispitanih je izjavilo da želi smanjiti težinu. Svaka deseta osoba izjavila je da provjerava težinu baš svaki dan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙