FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Čedomir Antić: Mesićeve poruke sramota su za Hrvatsku

BEOGRAD,29. lipnja(Hina) - Neslužbeni posjet hrvatskog predsjednikaStjepana Mesića Srbiji, dolazak na Igmansku inicijativu u Beograd uponedjeljak i poruke koje je poslao "sramota su za Hrvatsku", izjavioje za "Večernje novosti" od srijede povjesničar i visoki dužnosnik stranke G17 Plus Čedomir Antić.
BEOGRAD,29. lipnja(Hina) - Neslužbeni posjet hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića Srbiji, dolazak na Igmansku inicijativu u Beograd u ponedjeljak i poruke koje je poslao "sramota su za Hrvatsku", izjavio je za "Večernje novosti" od srijede povjesničar i visoki dužnosnik stranke G17 Plus Čedomir Antić.

"Bivši drugi čovjek HDZ-a i današnji predsjednik Hrvatske koji je i te kako udarao po ratnim bubnjevima predstavlja se sada kao 'golub mira' i oholo nam dijeli lekcije", kaže Antić za taj list.

"Logično je da se tako ponaša dok ima na našoj strani klimoglavaca koji će ga bespogovorno slušati", kaže Antić, kritizirajući Mesića što u "tuđem dvorištu" traži da Srbija osudi zločin u Srebrenici, a pritom "Bljesak" i "Oluju" naziva bitkama koje su riješile pitanje "uzurpiranih teritorija".

"Hrvati su, sada se pokazuje, pobijedili u ratovima i može im se. Istine radi, izveli su agresiju na BiH prije Srbije. Mesić je na prizemnom nacionalizmu, kojega je i ovdje prezentirao, održao pozicije u svojoj zemlji. On je i spomen na 'Oluju' preformulirao, pa se više ne zove Dan domovinske zahvalnosti, već Dan pobjede i domovinske zahvalnosti", kaže Antić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙