FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voditelj misije OESS-a u Ostrovici

ZADAR, 21. srpnja 2005. (Hina) - U sklopu dvodnevna boravka uZadarskoj županiji voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj veleposlanikJorge Fuentes danas je posjetio obitelj srpskih povratnika u Ostroviciu općini Lišanima Ostrovičkim kod Benkovca, koju je prije nekolikodana noću napali nepoznati počinitelji.
ZADAR, 21. srpnja 2005. (Hina) - U sklopu dvodnevna boravka u Zadarskoj županiji voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj veleposlanik Jorge Fuentes danas je posjetio obitelj srpskih povratnika u Ostrovici u općini Lišanima Ostrovičkim kod Benkovca, koju je prije nekoliko dana noću napali nepoznati počinitelji.

Veleposlanik Fuentes je razgovarao s braćom Čedomirom i Milkom Medićem koju su za sada nepoznata dvojica mladića vrijeđala, prijetila i napala kamenjem. U razgovoru je voditelj Misije OESS-a Jorge Fuentes rekao srpskim povratnicima da će im ta organizacija pomoći koliko god može. "Držite se, ne dajte se", rekao im je veleposlanik Fuentes.

Dodao je kako zna da je Hrvatska snošljiva zemlja i da je to izoliran slučaj. "Takvi izolirani slučaji ne pomažu Hrvatskoj, no važno je da hrvatske vlasti što prije otkriju počinitelje i sprječavaju takva kažnjiva djela", rekao je.

Voditelj Misije OESS-a je rekao da je razgovarao i sa zadarskim županom Ivom Grbićem koji ga je uvjerio da županijske vlasti surađuju s policijom te vjeruju da će taj napad biti rasvijetljen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙