FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OESS i UNHCR pozdravili produljenje roka za stambeno zbrinjavanje

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Misija OESS-a i Predstavništvo UNHCR-au Hrvatskoj pozdravili su jučerašnju Vladinu odluku o produljenju rokaza podnošenje zahtjeva za Program stambenog zbrinjavanja bivšihnositelja stanarskog prava, koji su prije rata živjeli u društvenimstanovima, ističe se u današnjem priopćenju.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Misija OESS-a i Predstavništvo UNHCR-a u Hrvatskoj pozdravili su jučerašnju Vladinu odluku o produljenju roka za podnošenje zahtjeva za Program stambenog zbrinjavanja bivših nositelja stanarskog prava, koji su prije rata živjeli u društvenim stanovima, ističe se u današnjem priopćenju.

Rok je produljen za tri mjeseca čime se bivšim nositeljima stanarskog prava omogućuje stambeno zbrinjavanja do 30. rujna, dok za izbjeglice iz ratom zahvaćenih područja nema vremenskog ograničenja za podnošenje zahtjeva.

Voditelj misije OESS-a u Hrvatskoj, veleposlanik Jorge Fuentes, izjavio je da su bivši nositelji stanarskog prava najvažnija preostala kategorija izbjeglica bez stambene opcije u Hrvatskoj.

"Dok pozdravljamo produljenje roka, smatramo kako je tijekom tog razdoblja također važno izvršiti evidentnu provedbu ovog stambenog programa kako bi se na podnošenje zahtjeva potaknuli ostali bivši nositelji stanarskog prava koji se žele vratiti", rekao je veleposlanik Fuentes.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙