FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u policiju došao tražiti strojnicu i muškarca koji ga je razoružao

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Pijani Samoborac uhićen je jučer kadaje došao u policijsku postaju tražeći automatsku pušku i muškarca kojiga je razoružao, nakon što je seriju "rundi" na šanku presjekaoispaljivanjem rafala ispred lokala.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Pijani Samoborac uhićen je jučer kada je došao u policijsku postaju tražeći automatsku pušku i muškarca koji ga je razoružao, nakon što je seriju "rundi" na šanku presjekao ispaljivanjem rafala ispred lokala.

Došavši u policijsku postaju 43-godišnji Samoborac tražio je da mu vrate strojnicu Thompson, kojom je ispred automat kluba na samoborskom Autobusnom kolodvoru ispalio četiri hitca, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nastavak pucnjave spriječio je peti metak koji se zaglavio u mehanizmu za okidanje, pa je 43-godišnjak naoružan ušao u lokal, sjeo na šank i naručio piće.

I dok je on ispijao alkohol jedan od gostiju lokala oduzeo mu je automat, otišao na policiju i prijavio ga. Nedugo zatim 43-godišnjak je došao za njim i od policije tražio da mu vrati oružje.

No, polica je umjesto toga uhitila izgrednika i alkotestirala ga te utvrdila da je u njegovoj krvi gotovo dva promila alkohola.

Kasnije je pretražena i njegova kuća, gdje je pronađena malokalibarska puška marke Cometa s 50 komada streljiva i jedno streljivo za automatsku pušku, dok je još jedno pronađeno u njegovu automobilu.

Protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Samoboru, a tereti ga se za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kao i kazneno djelo nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih tvari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙