FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Privedeno 11 osoba zbog ilegalne prodaje oružja

ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - U koordiniranoj akciji policije iProtuobavještajne agencije (POA), uz sudjelovanje Ureda za suzbijanjekorupcije i organiziranog kriminala (USKOK), jučer i danas privedenoje na kriminalističku obradu 11 osoba za koje se sumnja da su sebavile ilegalnom prodajom oružja, uglavnom na području Zagreba iokolice, izvijestio je večeras glasnogovornik MUP-a.
ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - U koordiniranoj akciji policije i Protuobavještajne agencije (POA), uz sudjelovanje Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK), jučer i danas privedeno je na kriminalističku obradu 11 osoba za koje se sumnja da su se bavile ilegalnom prodajom oružja, uglavnom na području Zagreba i okolice, izvijestio je večeras glasnogovornik MUP-a.

Tijekom akcije pretraženo je više stanova i drugih prostora te automobila i pritom je pronađena veća količina oružja - zolje, kratko i dugo oružje, prigušivači i drugo naoružanje kakvo koriste kriminalne skupine, rekao je večeras Hini glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Kriminalistička obrada još traje, protiv nekih osoba će se podnijeti kaznene prijave, a drugi će biti privedeni istražnom sucu, rekao je Mehun.

Kazao je da će sutra na redovnoj konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke o toj akciji podrobnije govoriti zamjenik ravnatelja policije Jakob Bukvić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙