FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaplijenjen 361 gram heroina

SLAVONSKI BROD, 18. srpnja 2005. (Hina) - Policija je jučer pronašla361 gram heroina u automobilu na parkiralištu u Starom Petrovu Selu, a25-godišnjeg državljanina BiH uhitila, izviješćeno je danas naizvanrednoj konferenciji za novinare brodsko-posavske Policijskeuprave.
SLAVONSKI BROD, 18. srpnja 2005. (Hina) - Policija je jučer pronašla 361 gram heroina u automobilu na parkiralištu u Starom Petrovu Selu, a 25-godišnjeg državljanina BiH uhitila, izviješćeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare brodsko-posavske Policijske uprave.

Načelnik PU-a Mijo Kršić rekao je da je droga zaplijenjena u suradnji sa zagrebačkom Policijskom upravom.

Droga je pronađena na parkiralištu motela "Turist" u Starom Petrovu Selu u osobnom automobilu "škoda octavia" 25-godišnjeg S.K., državljanina Bosne i Hercegovine.

S.K. je uhićen i jutros uz kaznenu prijavu sproveden u Županijski sud u Brodu. Vrijednost pronađene droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na oko 50 tisuća kuna, a raste čak pet puta kad se prodaje po gramima, kazao je Kršić.

U prvih šest mjeseci ove godine na području PU brodsko-posavske zabilježeno je 111 kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga. To je za 56 posto više nego li u istom razdoblju prošle godine. U policiji ističu kako je takav porast jednim dijelom i posljedica učinkovitijeg rada policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙