FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Tražeći oružje policija pronašla drogu

ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Tragajući za pištoljem kojim jeranije prijetio supruzi, policija je u stanu 31-godišnjeg Zagrepčaninaosim oružja pronašla 250 tableta heptanona i dva grumena tvari za kojuse sumnja da je hašiš.
ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Tragajući za pištoljem kojim je ranije prijetio supruzi, policija je u stanu 31-godišnjeg Zagrepčanina osim oružja pronašla 250 tableta heptanona i dva grumena tvari za koju se sumnja da je hašiš.

Nakon neočekivanog otkrića 31-godišnjak je uhićen i poslije kriminalističke obrade predan istražnom sucu, a osim kaznene prijave zbog prijetnji 28-godišnjoj supruzi prijavljen je i zbog zloporabe opojnih droga.

Policija tvrdi da je osumnjičeni u ponedjeljak, tijekom jutarnje svađe zbog bračnih nesuglasica, supruzi zaprijetio da će ju ubiti i ispod kreveta izvukao ilegalni pištolj "Astra Falcon". Nakon što joj je pištolj uperio u glavu i nekoliko puta ponovio da će ju ubiti, muškarac je spremio oružje, no uplašena je žena pobjegla iz stana i sve prijavila policiji.

Nešto kasnije s nalogom Prekršajnog suda policija je pokucala na vrata stana u naselju Lanište i osim oružja pronašla "materijal" za još jednu prijavu protiv nasilnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙