FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Policajcu u civilu pokušao prodati ecstasy

ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - U jednom zagrebačkom noćnom klubuuhitićen je 25-godišnji državljanin BiH, koji je policajcu u civilupokušao prodati devet tableta ecstasya, a kod sebe je imao još gramamfetamina, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - U jednom zagrebačkom noćnom klubu uhitićen je 25-godišnji državljanin BiH, koji je policajcu u civilu pokušao prodati devet tableta ecstasya, a kod sebe je imao još gram amfetamina, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Osim za posjedovanje droga taj je 25-godišnjak osumnjičen i za prekršaj iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, a jučer je predan istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Policija navodi da je mladić u noćnom klubu u Ulici grada Vukovara prišao policajcu u civilu i "ponudio mu na prodaju 9 tableta crvene boje u obliku srca karakterističnog izgleda opojne droge ecstasy".

No, policajac drogu nije kupio, a mladića je uhitio i odveo u policijsku postaju. Naknadno je kod njega pronašao još dva paketića u kojima je bilo po pola grama amfetamina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙