FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IPK Kandit: dioničarima dividenda od 20 kuna po dionici

ZAGREB, 18. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka IPK Kandit iz Osijeka prošleje godine poslovala s dobiti od 8,34 milijuna kuna, koja će se, kakoje odlučeno na nedavno održanoj Glavnoj skupštini tvrtke, rasporeditiu slobodne rezerve društva, navodi se u izvješću sa skupštine kojeprenosi Varaždinska burza.
ZAGREB, 18. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka IPK Kandit iz Osijeka prošle je godine poslovala s dobiti od 8,34 milijuna kuna, koja će se, kako je odlučeno na nedavno održanoj Glavnoj skupštini tvrtke, rasporediti u slobodne rezerve društva, navodi se u izvješću sa skupštine koje prenosi Varaždinska burza.

Skupština je donijela odluku i o isplati dividende, u iznosu od 20 kuna po dionici, iz sredstava slobodnih rezervi ostvarenih do kraja 2000. godine.

Na Skupštini je prihvaćen i program restrukturiranja tvrtke kao i odluka o povećanju temeljnog kapitala.

Naime, temeljni kapital Društva povećava se za 17,16 milijuna kuna, s 54,34 milijuna na 71,5 milijuna kuna. Temeljni kapital povećava se izdavanjem novih 171.600 redovnih dionica na ime u nematerijaliziranom obliku, nominalne vrijednosti 100 kuna svaka i ukupnog nominalnog iznosa 17.160.000 kuna, što predstavlja 24 posto ukupnog temeljnog kapitala Društva.

Nove dionice upisat će u cijelosti tvrtka Koestlin d.d. iz Bjelovara.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙