FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U kući držala 86 krepanih mačaka

WASHINGTON, 16. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Ako izgled vara, smradvas odaje. Barem je tako bilo u slučaju jedne starije Amerikanke izVirginije, koja je stanovala blizu Mount Vernona, imanja prvogameričkog predsjednika Georgea Washingtona.
WASHINGTON, 16. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Ako izgled vara, smrad vas odaje. Barem je tako bilo u slučaju jedne starije Amerikanke iz Virginije, koja je stanovala blizu Mount Vernona, imanja prvog američkog predsjednika Georgea Washingtona.

Njeni susjedi dugo su se tužili na napodnošljiv smrad koji je dolazio iz njenog doma. No, nitko se nije usudio ništa prijaviti, budući da je travnjak ispred kuće bio besprijekorno uređen, a krasilo ga je prekrasno cvijeće. Napokon netko je smogao hrabrosti i pozvao je policiju.

Kad su policajci ušli u kuću imali su što vidjeti. Sve je bilo puno životinjskog izmeta, a mačke su izlazile sa svih strana - iz kreveta, fotelja, ormara, pa čak i iz zidova. No, u kući nisu bile samo žive, već i krepane mačke. Pronađeno je gotovo 300 mačaka, od kojih je 86 bilo krepano.

Policajci su u pomoć pozvali i veterinarsku inspekciju, koja je kuću proglasila neprikladnom za stanovanje. Uz stariju gospođu, u kući su još živjeli njezin suprug i kći. Svo troje privremeno su deložirani, a u kuću će se moći vratiti kad bude primjerena za stanovanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙