FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: otvoren etno jazz festival

PULA, 12. srpnja 2005. (Hina) - Nastupom Johna Zorna i njegove grupeAcoustic Masade, koji prvi put nastupaju u Hrvatskoj, večeras je upulskom Malom rimskom kazalištu otvoren 6. tradicionalni Istra etnojazz festival.
PULA, 12. srpnja 2005. (Hina) - Nastupom Johna Zorna i njegove grupe Acoustic Masade, koji prvi put nastupaju u Hrvatskoj, večeras je u pulskom Malom rimskom kazalištu otvoren 6. tradicionalni Istra etno jazz festival.

Sutra, također u Malom rimskom kazalištu, nastupit će Vrteći derviši hrama Galata Nevlevi iz Istanbula koji će svojim hipnotičkim plesom zatvoriti prvi dio festivala. Devet derviša i osam glazbenika predstavit će svoje tradicionalno duhovno-glazbeno umijeće na flauti, udaraljkama, violini, činelama, te glasom a pod vodstvom duhovnog vođe Hasana Dede.

Drugi dio etno jazz festivala održava se 4., 5. i 6. kolovoza u svetvinčentskom i pazinskom Kaštelu. U Svetvičentu 4. kolovoza publici će se predstaviti Mojimir Novaković, a prije njega nastupiti će hrvatsko-talijansko-albanska grupa East Rodeo, koja prvi put u tom mjestu predstavlja svoje balkanske psihodelije.

U pazinskom Kaštelu nastupit će japanski udaraljkaši Joji Hirota i Taiko Drummers.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙