FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od danas u prodaji "Smijurija u mjerama, Branimira Džonija Štulića

BEOGRAD,7. srpnja(Hina) - Od četvrtka se u Beogradu u prodaji nalaziknjiga "Smijurija u mjerama", Branimira Džonija Štulića, nekadašnjegfrontmana "Azre", u izdanju beogradskog tjednika "Vreme".
BEOGRAD,7. srpnja(Hina) - Od četvrtka se u Beogradu u prodaji nalazi knjiga "Smijurija u mjerama", Branimira Džonija Štulića, nekadašnjeg frontmana "Azre", u izdanju beogradskog tjednika "Vreme".

U knjizi su, na 457 stranica sabrani autobiografski zapisi jednog od najznačajnijih autora hrvatskog i jugoslavenskog rocka, u kojima se spominju brojne poznate zagrebačke i druge ličnosti, te njegove pjesme i prepjevi.

"Ne sumnjam da će knjiga izazvati rasprave i najrazličitije ocjene, možda upravo zbog istrajnog odbijanja autora da bude bilo što osim onog što jest: usamljenik, individua, nepoznata i promjenjiva, čovjek koji se ne bori da izgori za svoju umjetnost", kaže se u recenziji profesora dr. Vladimira Tasića.

Knjiga je tiskana u tiraži od 5000 primjeraka, a kupci iz inozemstva mogu je naručiti preko adrese www.vreme.com po cijeni od 15 američkih dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙