FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVP BiH prosvjeduje zbog izjava Vuka Draškovića

SARAJEVO,28. lipnja 2005.(Hina) - Veleposlaniku Srbije i Crne Gore uBosni i Hercegovini Stanimiru Vukičeviću u utorak su vlasti BiHprenijele svoju zabrinutost i nezadovoljstvo zbog posljednih izjavaministra vanjskih poslova SCG Vuka Draškovića kojima je doveo u vezurješavanje statusa Kosova i poštivanje bosanskohercegovačkih državnihgranica, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova u Sarajevu.
SARAJEVO,28. lipnja 2005.(Hina) - Veleposlaniku Srbije i Crne Gore u Bosni i Hercegovini Stanimiru Vukičeviću u utorak su vlasti BiH prenijele svoju zabrinutost i nezadovoljstvo zbog posljednih izjava ministra vanjskih poslova SCG Vuka Draškovića kojima je doveo u vezu rješavanje statusa Kosova i poštivanje bosanskohercegovačkih državnih granica, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova u Sarajevu.

U priopćenju se ističe da je veleposlanik Vukičević pozvan u Ministarstvo, gdje ga je primio obnašatelj dužnosti glavnog tajnika Adnan Hadžikapetanović.

On je veleposlaniku SCG prenio da izjava Vuka Draškovića ne pridonosi dobrosusjedskim odnosima i razvijanju duha regionalne suradnje.

Ministarstvo vanjskih poslova BiH također je veleposlaniku BiH u Beogradu Tomislavu Leki poslalo uputu da od Ministarstva vanjskih poslova SCG tijekom dana zatraži službeno očitovanje o izjavama ministra Draškovića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙