FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RS: U Spomen kompleksu Potočari pronađeno 35 kg eksploziva

BANJA LUKA, 5. srpnja 2005. (Hina) - MUP Republike Srpske službeno jeu utorak priopćio kako je u Spomen kompleksu Potočari kod Srebreniceotkriveno 35 kg podmetnutog eksploziva.
BANJA LUKA, 5. srpnja 2005. (Hina) - MUP Republike Srpske službeno je u utorak priopćio kako je u Spomen kompleksu Potočari kod Srebrenice otkriveno 35 kg podmetnutog eksploziva.

"Riječ o ukupno 35 kilograma razornog eksploziva koji je bio postavljen na dvije lokacije u Spomen kompleksu i spreman za detoniranje" izjavio je novinarima glasnogovornik direktora policije RS Radovan Pejić. On je također kazao da su saznanja o eksplozivu dobili od EUFOR-a u ranim jutarnjim satima, a EUFOR je o tome dobio anonimnu dojavu.

Osim Spomen kompleksa Potočari, policija uz pomoć posebno obučenih pasa pretražuje šire područje kako bi se utvrdilo da li na drugim lokacijama ima eksploziva.

Na Spomen kompleksu Potočari 11. srpnja biti će obilježena 10. obljetnica ubojstva oko 8000 Bošnjaka koje su tijekom srpnja 1995. godine pogubili pripadnici vojske i policije RS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙