FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski kulturni centar u Banjoj Luci počeo s 'ljetnom shemom'

BANJA LUKA , 17. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski kulturni centar, kojiod veljače ove godine djeluje u središtu Banje Luke, svoju 'ljetnushemu' počeo je realizirati književnim susretima koji će se događatisvakog tjedna, a otvoreni su u četvrtak navečer nastupom mladihliterata - Ernesta Zavile, Dražena Grujića, Tanje Stupar-Trifunović iDžane Muminović.
BANJA LUKA , 17. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski kulturni centar, koji od veljače ove godine djeluje u središtu Banje Luke, svoju 'ljetnu shemu' počeo je realizirati književnim susretima koji će se događati svakog tjedna, a otvoreni su u četvrtak navečer nastupom mladih literata - Ernesta Zavile, Dražena Grujića, Tanje Stupar-Trifunović i Džane Muminović.

U HKC je održana izložba hrvatskog turističkog plakata, a 20. lipnja se otvara izložba posvećena zagrebačkoj školi animiranog filma, najavio je predsjednik HKC Zvonko Tarle.

"U sklopu izložbe biti će prikazan i izbor animiranih filmova, a 24.lipnja organiziramo Okrugli stol posvećen ovom filmskom žanru i novim tehnologijama", rekao je Tarle.

On je najavio drugu ovogodišnju manifestaciju "Dani hrvatske kulture", koju 20. lipnja otvara gudački kvartet "Rucner", a nastavlja Zagrebačko kazalište lutaka predstavom "Neva Nevičica", Ivane Brlić-Mažuranić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙