FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 19. lipnja

ZAGREB, 18. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju, 19. lipnja.
ZAGREB, 18. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 19. lipnja.

ZAGREB - Uručenje nagrada "Vladimir Nazor" za najbolja umjetnička ostvarenja u Hrvatskoj u 2004. godini za područje književnosti, glazbe, filma, likovnih i primijenjenih umjetnosti, kazališne umjetnosti te arhitekture i urbanizma (palača Dverce, Katarinski trg 2 u 12 sati).

ŠIBENIK - Otvorenje izložbe "Dobar dan, gospodine Andersen" na kojoj će se do 3. srpnja moći vidjeti plakate, originalne ilustracije Andersenovih bajki, odabrane knjige i slikovnice kao i dječje likovne radove nastale u kreativnim radionicama. Izložba je priređena u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku. Hans Christian Andersen rođen je prije dvjesto godina u Danskoj. Njegove bajke i priče prevedene su na više od sto jezika i trajno su nadahnuće brojnim umjetnicima iz svijeta knjige, glazbe, filma i kazališta. Andersenova obljetnica slavi se ove godine u mnogim zemljama na svim kontinentima (Muzej grada Šibenika u 12 sati).

SLAVONSKI BROD - Središnji i završni programi 41. "Brodskog kola", najstarije smotre izvornog folklora u našoj zemlji počet će u 10 sati programima Konjogojske udruge Slavonija iz Slavonskoga Broda pod nazivom "Bijelo biserje Slavonije". U 16,30 sati na središnjem gradskom trgu na 41. Smotri izvornog folklora Brodsko posavske županije predstavit će se 23 kulturno umjetnička društva. U revijalnom dijelu programa koji počinje u 20 sati biti će upriličena Revija hrvatskih narodnih nošnji i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji. Organizator Smotre je Folklorni ansambl Broda.

Dežurni urednici:

prijepodne/poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne/navečer - Dubravka Dadić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙