FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Programi HTV-a najpopularniji u Makedoniji

SKOPJE, 29. lipnja 2005. (Hina) - Prema najnovijim istraživanjimagledanosti televizijskih programa u Makedoniji, programi Hrvatsketelevizije koji se prikazuju preko kabelske mreže najpopularniji sumeđu makedonskim gledateljima, što uzrokuje nezadovoljstvo svihdomaćih privatnih televizija.
SKOPJE, 29. lipnja 2005. (Hina) - Prema najnovijim istraživanjima gledanosti televizijskih programa u Makedoniji, programi Hrvatske televizije koji se prikazuju preko kabelske mreže najpopularniji su među makedonskim gledateljima, što uzrokuje nezadovoljstvo svih domaćih privatnih televizija.

Na sve češće zahtjeve domaćih televizija, Vijeće za radiodifuziju donijelo je odluku kojom se kabelskim operatorima zabranjuje reemitirati Drugi program Hrvatske televizije, izjavio je u srijedu zamjenik predsjednika Vijeća Ilir Ajdini.

Objasnio je da privatna televizija Kanal 5 već dulje traži tu zabranu zbog zaštite autorskih prava za prijenos utrka Formule 1. Odluka o zabrani reemitiranja Drugog programa HTV-a temelji se na potrebi da se poštuju autorska prava i - ako kabelski operatori nastave reemitirati taj hrvatski program - pokrenut će se odgovarajuće mjere, najavio je Ajdini.

Televizija Kanal 5, koja ne dopušta da se emitira hrvatski prijenos Formule 1, otkupila je hrvatsku igranu seriju Vilu Mariju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙