FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sarajevo: Otvorena konferencija poduzetnika regije

SARAJEVO,27. lipnja 2005.(Hina) - Predsjedatelj Vijeća ministara Bosnei Hercegovine Adnan Terzić otvorio je u ponedjeljak u Sarajevudvodnevnu konferenciju na kojoj sudjeluju poduzetnici iz BiH i zemaljajugoistočne Europe.
SARAJEVO,27. lipnja 2005.(Hina) - Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Adnan Terzić otvorio je u ponedjeljak u Sarajevu dvodnevnu konferenciju na kojoj sudjeluju poduzetnici iz BiH i zemalja jugoistočne Europe.

Konferencija, koja se održava pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH, Vlade Federacije BiH i tijela vlasti Sarajevske županije, okupila je više od stotinu sudionika koji bi trebali razmijeniti iskustva i razgovarati o mogućoj gospodarskoj suradnji.

U prigodnom govoru premijer Terzić je rekao da će BiH poduprijeti svaki projekt regionalne suradnje. Istaknuo je da je povećanje stranih ulaganja u interesu cijele regije jugoistočne Europe.

Skup je organizirala ciparska tvrtka Unipol Trading Ltd.

Jedan od sudionika skupa, srbijanski tajkun Bogoljub Karić pozvao je političare da poslovnim ljudima omoguće uklanjanje granica. Pritom je istaknuo kako bi sve zemlje regije zajednički razvijenim proizvodima postigle znatno veću konkurentnost na svjetskom tržištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙