FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kina donirala milijun eura Bosni i Hercegovini

SARAJEVO,25. lipnja(Hina) - Zamjenik ministra vanjskih poslova KineZhang Yesui i ministar vanjskih poslova BiH Mladen Ivanić razmijenilisu u subotu u Sarajevu note o donaciji kineske vlade Bosni iHrecegovini u iznosu od milijun eura, priopćilo je Ministarstvovanjskih poslova BiH.
SARAJEVO,25. lipnja(Hina) - Zamjenik ministra vanjskih poslova Kine Zhang Yesui i ministar vanjskih poslova BiH Mladen Ivanić razmijenili su u subotu u Sarajevu note o donaciji kineske vlade Bosni i Hrecegovini u iznosu od milijun eura, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Doministar Yesui predvodio je kinesko izaslanstvo koje je u BiH boravilo radi političkih konzultacija dvije zemlje a tom prigodom konstatirano je kako između Kine i BiH nema otvorenih pitanja.

Ministar Ivanić potvrdio je kako BiH podupire politiku jedne Kine dok je zamjenik šefa kineske diplomacije ponovio potporu integraciji BiH u Europsku uniju.

Tijekom konzultacija razmotrena je i nužnost reforme Ujedinjenih naroda, potreba borbe protiv terorizma i organiziranog kriminala kao i aktualna situacija u Iraku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙