FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nacionalno vijeće HDZ-a poduprlo Vladu RH u izmjeni izbornog zakonodavstva

ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Nacionalno vijeće Hrvatskedemokratske zajednice (HDZ) na današnjoj je sjednici podržalo Vladu RHu najavljenoj izmjeni izbornog zakonodavstva, te je dalo punu potporuVladi glede najavljenih reformi u zdravstvu i mirovinskom osiguranju,priopćeno je iz Tajništva HDZ-a.
ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na današnjoj je sjednici podržalo Vladu RH u najavljenoj izmjeni izbornog zakonodavstva, te je dalo punu potporu Vladi glede najavljenih reformi u zdravstvu i mirovinskom osiguranju, priopćeno je iz Tajništva HDZ-a.

Također Nacionalno vijeće ocijenilo je da je HDZ ostvario izvrstan i očekivan rezultat na nedavnim lokalnim izborima, te je najavilo puno sustavniji rad u središnjici stranke, kao pripremu za iduće parlamentarne izbore, koji će se održati u redovitom roku 2007. godine, dodaje se u priopćenju.

Nacionalno vijeće HDZ-a zatražilo je i jači angažman stranačkih dužnosnika u središnjici stranke, na čelu s glavnim tajnikom.

Predsjedništvo HDZ-a na današnjoj je sjednici stranačkoga Nacionalnog vijeća donijelo odluku da novoga splitskog gradonačelnika, Zvonimira Puljića, u Hrvatskom saboru zamijeni Krunoslav Peronja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙