FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjedništvo SDSS-a sutra o suradnji s HDZ-om

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjedništvo Samostalne demokratskesrpske stranke (SDSS) na sutrašnjoj bi sjednici trebalo raspravljati olokalnim koalicijama te odlučiti o budućnosti suradnje s HDZ-om nanacionalnoj razini, nakon što je HDZ u Kninu odlučio oformiti vlast sHSP-om, HSLS-om i HB-om, zaobilazeći SDSS.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjedništvo Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) na sutrašnjoj bi sjednici trebalo raspravljati o lokalnim koalicijama te odlučiti o budućnosti suradnje s HDZ-om na nacionalnoj razini, nakon što je HDZ u Kninu odlučio oformiti vlast s HSP-om, HSLS-om i HB-om, zaobilazeći SDSS.

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac Hini je danas najavio da će stranačko Predsjedništvo sutra krenuti od pretpostavke da suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini nije moguća bez lokalne suradnje u Kninu i Vukovaru.

"Ne može se od SDSS-a očekivati da HDZ-u pomogne izolirati frakciju Branimira Glavaša u Osijeku i Osječko-baranjskom županiji, ako se istodobno nas izolira na terenu", ponovio je Pupovac.

SDSS je na lokalnim izborima za kninsko Gradsko vijeće, koje ima 17 vijećničkih mjesta, osvojio osam mandata, HDZ šest mjesta, Hrvatski blok (HB) dva, a Hrvatska stranka prava (HSP) jedno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙