FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorsko-goranski HDZ: 3 gradonačelnika više nego prije

RIJEKA, 21. lipnja 2005.(Hina) - Predsjednik HDZ-a Primorsko-goranskežupanije Vladimir Vranković na današnjoj je konferenciji za novinstvoizrazio zadovoljstvo uspjehom stranke na izborima i sudjelovanjem uvlasti u jedinicama lokalne samouprave.
RIJEKA, 21. lipnja 2005.(Hina) - Predsjednik HDZ-a Primorsko-goranske županije Vladimir Vranković na današnjoj je konferenciji za novinstvo izrazio zadovoljstvo uspjehom stranke na izborima i sudjelovanjem u vlasti u jedinicama lokalne samouprave.

Vranković je podsjetio da je HDZ nakon lokalnih izbora prije četiri godine u toj županiji u lokalnim tijelima sudjelovao s dva općinska načelnika i dva gradonačelnika, a sada u 13 jedinica lokalne samouprave u kojima sudjeluju u vlasti, imaju pet gradonačelnika i dva načelnika.

Na novinarsko pitanje o mogućnosti da riječka gradska uprava u novom mandatu dovrši sve predstavljene projekte odgovorio je da se u Rijeci troši premalo proračunskog novca za poticanje gospodarstva.

Kazao je da je potrebno izgraditi bazen na Kantridi i dovršiti druge najavljene projekte, ali mnogo skromnije jer, kako je rekao, previše se novca troši za društvenu nadgradnju koja bi trebala proizlaziti iz gospodarskog rasta.

(Hina) xdsil yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙