FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kranjčari ispitani u nastavku policijske istrage Pokrovčeva ubojstva

ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometnereprezentacije Zlatko Kranjčar i njegov sin Niko, reprezentativac inogometaš Hajduka, saslušani su danas u policiji u nastavkukriminalističke obrade ubojstva nogometnog menadžera Dine Pokrovcakoji se brinuo i za Nikinu karijeru.
ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar i njegov sin Niko, reprezentativac i nogometaš Hajduka, saslušani su danas u policiji u nastavku kriminalističke obrade ubojstva nogometnog menadžera Dine Pokrovca koji se brinuo i za Nikinu karijeru.

Prvi je na obavijesni razgovor u sjedište zagrebačke kriminalističke policije u Heinzlovoj ulici jutros došao Niko koji nakon kratkog obavijesnog razgovora nije želio ništa komentirati, rekavši kako je tako dogovoreno s policijom.

Niko je potom otišao na pripreme Hajduka u Sloveniju, a u policiju je potom došao njegov otac koji se također kratko zadržao.

"Pitanja inspektora isključivo su bila vezana uz naš poslovan odnos s pokojnim Pokrovcem", kazao je Hini Zlatko Kranjčar. Dodao je da o konkretnim nogometnim transferima nije bilo riječi, pa tako ni o prelasku njegovog sina iz zagrebačkog Dinama u splitski Hajduk u kojemu je ulogu imao i ubijeni Pokrovac.

"Taj posao i transfer bio je vrlo transparentan i tu se nema što dodati", kazao je Kranjčar, dodavši da je Niko sa 17 godina potpisao prvi ugovor s Pokrovcem s kojim su, kako je rekao, imali korektne i dobre odnose. O navodnom Pokrovčevom kamatarenju nogometnog trenera Josipa Kužea, koji je o tome nakon ubojstva progovorio u javnost, Zlatko Kranjčar je rekao da ne zna ništa.

Zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Novak kazao je da je policija do sada obavila oko 300-tinjak obavijesnih razgovora i nekoliko poligrafski testiranja, no da za sada "nema nikakvih spektakularnih rezultata".

Rekao je da i dalje provjeravaju sve informacije koje bi mogle pomoći u otkrivanju ubojice koji je 11. lipnja s više hitaca iz automatskog pištolja likvidirao Pokrovca. Kazao je da je zatražena i pomoć Interpola, no nije precizirao kakva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙